Бардакова Софія,
учениця 10 класу Андріївського ліцею №2 Донецької селищної ради
Ізюмського району Харківської області
(керівник: Устиченко Наталія Анатоліївна)

стала лауреатом обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Bardakova-Sofiia

Вітаємо!


Збори трудового колективу

           Відповідно до статті 38 Закону «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» 20 грудня 2022 року в Андріївському ліцеї №2 відбулися загальні збори трудового коллективу, на яких сторонни, що підписали договір, звітувалися про його виконання.

Директор ліцею Чаговець С.В. та голова профкому розповіли про виконання розділів та пунктів щодо регулювання  виробничих, трудових відносин, режиму,  оплати праці   та відпочинку.

Незважаючи на труднощі, які виникли із запровадженням в країні воєнного стану, положення коллективного договору в цілому було виконано. Після зборів працівники закладу ознайомилися з презентацією «Навчання населення ризикам, пов’язаним із поводженням з вибухонебезпечними предметами».


“Ми взяли активну участь в акції “Різдвяний віночок””

В рамках проведення акції відбувся збір для воїнів ЗСУ листів-привітань, теплих речей: термо білизни, головних уборів, рукавичок, шкарпеток, солодощів, у тому числі, для дітей ВПО, а також свічок, ліхтарів. Усі речі, солодощі та різдвяні віночки були відправлені Укрпоштою до Комунального закладу «Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості» для передачі протягом новорічних та різдвяних свят воїнам ЗСУ на передову, дітям ВПО, дітям, які знаходяться на довготривалому лікуванні, пораненим воїнам та медичним працівникам Харківського військово-медичного клінічного центру Північного регіону.


День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро.
Святий Миколай – таємничий, шляхетний, чуйний, добрий і правдивий Апостол любові. Щиро і таємно роздав свою велику спадщину бідним, бо поважав одне багатство – Милосердя. Цим заслужив нагороду у Бога: творити чудеса. Невидимою рукою Святий Миколай обдаровує нас і сьогодні.